Dessie – en hjärtebarnsmamma

Favvobutiken levererar igen ♡

Ikväll sitter jag och kikar på vinterkläder till barnen, och mig själv! Jag har ju vinterjackor så det räcker och blir över.. men skulle verkligen vilja ha ett par termobyxor också så jag kan leka med ungarna i snön ordentligt 😀
Har kollat en del begagnat (I loooooove!) och en del nytt. På vissa sidor är det sådan jakt just nu på begagnade vinterkläder att priserna går upp på tok för mycket. Då kan man likabra köpa nytt! Men sen är jag kräsen också, Alicia med för den delen. Fast jag är mer kräsen när det gäller kvalitén medan hon vill att det ska se ut på ett särskilt sätt. Finns det glittriga overaller?

Kikade in på favvobutiken för att spana på deras vinterkläder som ni finner här. Såg även att de har fått in plagg av bland annat det danska märket Phister & Philina som jag bara äääääääälskar! Sen fick jag såklart syn på ett annat nytt märke som jag föll för, nämligen Isländska Ígló & Indí!

Någon av dessa kombinationerna skulle jag lätt kunna tänka mig till barnen, ljuuuuvliga färger!

Zebra mönsrad jacka från Molo PearsonFin vinterjacka i Cathy modellen från Molo

Coola överdragsbyxor med zebramönster från MoloSvarta skidbyxor för barn från Molo

 

Efter att ha spanat och spanat så tog jag mig en ordentlig titt på nyheterna, och ojojoj så fina plagg! En hel del som skrivits upp på listan till tomten och en del som jag lagt i min lista över potentiella julklappar till barnens kusiner. Så himla fina färger och mönster!

Ígló & Indí / Esja Dotty Cat Leggingsìgló & Indí / Kria Ruffle TopÍgló & Indí / Johanna Dotty Cat Body

Leopardmönstrad klänning från Ígló & IndíBlå långärmad tröja med pandor från Ígló & Indí

Söt mönstrad baby klänning från Phister & PhilinaFin mönstrad barnklänning från Phister & PhilinaRandig tröja i härliga färger från Phister & PhilinaMönstrad barn klänning från Phister & Philina

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.