Dessie – en hjärtebarnsmamma

Lycka ♥♥♥

Idag vart den där dagen kommen igen, dags för mammas läkarbesök med svar på senaste röntgen och prover. Alltid lika jobbigt. Vartenda månad. Blir det någonsin lättare? Har svårt att tro det. När mobilen ringer så vågar man knappt kolla vem det är, hjärtat hamnar i halsgropen. Precis när vi stod i hallen för att åka iväg och handla så ringde det, kastade mig på mobilen och såg direkt att det var mamma. Det där med att svara är nästa läskiga ångestmoment. Sen när man väl vågat svara så ska man lyssna efter hur personen i andra änden låter med. Glad röst eller ledsen röst. Har fått så många samtal med ledsen röst att de värker i hjärtat. Men vet ni, det var en glad röst idag! Åhh, jag är så glad för min lilla mamma att tårarna ramlar. Så glad att hon ska få vara så frisk hon kan, så glad att hon och pappa verkligen ska kunna njuta av en hel månad utomlands i samband med att dom fyller 50 båda två. Kärlek ♥♥

 

InstaSize_2014_8 _ 910504

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.