Dessie – en hjärtebarnsmamma

I väntans tider?

Hela förmiddagen spenderade jag i telefon, för att försöka jaga fatt i svaren på datortomografin jag gjorde för tre veckor sen. Inte en människa kunde hjälpa, ingen visste vem som skulle få svaren. Tillslut ringde jag kontaktsköterskan på Urologen och fick först prata med en mindre lämplig person, varför jobbar man med att svara i telefon om man inte trivs med det? Hen kunde likabra ha jobbat lååångt in på ett lager.. lååångt ifrån människor! Gaah. Men tillslut fick jag en telefontid och blev uppringd av en mycket trevligare person en halvtimme senare.

Och långt in i databasen fanns datortomografi-svaret. Oförändrat och stenen har avgått.

På sätt och vis visste jag ju redan att stenen avgått eftersom smärtan försvann när vi lämnade akuten i juni. Men att få det bekräftat var otroligt skönt. Dock var det mindre kul att få veta att resten var oförändrat. Vad exakt det innebär kunde sköterskan inte svara på och jag fick en telefontid med min urolog den 26:e. Det är ju bara 21 dagar dit :O

När jag fick senaste anfallet så var njuren mycket påverkad av smärtan, den var förstorad och svullen. Är det detta som då är oförändrat? Vad innebär det? Jag har ju kvar stenar. Det man tidigare trodde var en sten är istället en hel samling med stenar som skulle ligga i njurbäckenet. Vad händer om ännu en sten lossnar och vill ut? Hur kommer min stackars njure må då?

Är det okej att träna?

Så många frågor men inga svar :/

Att man dessutom ska behöva jaga tag i svaren själv, DET är för jäkligt!

10455696_10152970737969552_3938077390325768820_n 10488037_10153057474809552_6566103331756371543_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Usch, hoppas det blir bättre med problemen :/ Dåligt att du inte får några besked/svar.

    Svar:
    Ja det är riktigt hemskt. Jag tror branden är runt 10 mil bort nu men ändå är luften alldeles vit, det luktar vidrigt (man känner i både hals och ögon), dessutom är balkongen, bilen och fönstren alldeles svarta. Har alla fönster stängda för att hålla luften inne fräsch men det är inte det lättaste när det är 28 grader inne. :/ Lider med dem som fått fly sina hem och inte vet om det står kvar när det här är över. Fy tusan!