Dessie – en hjärtebarnsmamma

Heeeej Loppi ♡♡

Nu har jag äntligen blivit klar med bloggflytten och kan fortsätta blogga lite mer! Är ju ett himla jobb att flytta och det var inte längesen jag gjorde det sist. Men eftersom jag inte kände mig ”hemma” på vmb så valde jag att joina loppi-gänget och hoppas att jag ska trivas!

Jag har importerat alla gamla bloggar så arkivet täcker precis ALLT som jag skrivit publikt från 2008 (OMG!!!). Det täcker både dom rosa och bebisblå små söta molnen och bubblorna, sorg, lycka, död,missfall, bebis, sjukdomar, kiss & bajs, separation, flytt, jobb, skola, renovering… ja allt! Här målas inga låstsasbilder upp över vår vardag! Dock finns det några inlägg som är låsta eftersom de innehåller information, namn eller bilder på personer som inte behöver outas offentligt.

Alicia är ett hjärtebarn & Kevin är en femkilosbebis. Deras historier om hur de kom till världen finns att läsa i menyn! Det finns även en historia om mig, med allt vad 45 kilos viktuppgång, panikångest & social fobi, njursten m.m innebär, för den som är intresserad 😉

Men sålänge säger jag hejhej till alla innan jag försvinner ner i gotteskålen såhär en lördagskväll!

Foto: Its red. Its short. Its me!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.