Dessie – en hjärtebarnsmamma

I väntans tider.

Inget är som att gå i väntans tider, eller vad säger ni?!

I måndags var jag på datortomografi, och antar att läkaren ringer när han fått svaren… tydligen inte än. Jag var även på vc för att ta prover på TBE & borrelia, provsvaren kunde med lite (mycket) tur komma idag, men jag har telefontid med läkaren på måndag morgon. En veckas väntan!

Jag mår bättre, men inte bra. Har inte tagit någon tablett sen igår morse. Värken i kroppen är mest molande nu, känns som jag blivit överkörd. Spränger fortfarande i huvudet och i ögonhålorna men inte alls med samma styrka som i början av veckan. Är äckeljobbigt i den här värmen, blir trött och snurrig för minsta lilla.. men jag överlever nock!

Nu har vi fyllt diskmaskinen, bäddat soffan och lilleman är vaken. Hjärtat är hemma om en 45 minuter och då ska vi köra och bada. Får se vart det blir! Ikväll är det jag som står för matlagningen medan gubben klipper gräset. Vad barnen ska hitta på under tiden har jag ingen aning om, och jag har verkligen ingen aning om vad vi ska äta eller hur jag ska klara att stå vid spisen… men det löööser väl sej ;S

Vad gör ni idag?

Btw, prinsessan har en lös tand! <3

Igårkväll ville lilleman åka pulka, klart han ska få åka pulka…. i slutet av juli Ler med tungan ute

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.