Dessie – en hjärtebarnsmamma

Tvillingstenar?

I ett år har dom sagt att jag har en sten på höger sida, opererade ut en från vänster förra året. Provade att spränga höger för några månader sen men gick inte. Nu visade det sig att det inte bara var en sten utan två och den ena har tagit sig ner i urinblåsan, därav smärtan.

Min njure ser inte alls bra ut och är både påverkad, svullen och förstorad av all smärta. Fick tillslut smärtlindring som hjälpte och tack vare det fick jag åka hem, annars hade dom lagt in mig. Minsta lilla att jag får mer ont så ska jag raka vägen in eftersom stenen inte får plats i urinröret och om den lägger sig och blockerar så kan det vara livshotande. Ska ringa urologen under dagen och få en telefontid för att planera vad vi ska göra åt detta och om 1-2 veckor ska jag tillbaka till Helsingborg för att röntga.

Läkaren som skrev ut mig efter 10h på akuten kliade verkligen sig i huvudet. Han var först förbryllad över att en så liten sten som den som lossnade gav mig sådan smärta, och att smärtan sen var näst intill obefintlig när han stod redo för att lägga in mig..

Jag vet inte heller vad det beror på, och att smärtan avtog… DET klagar jag inte på! Och jag vet att jag inte kissat ut den eftersom den är lika stor som urinröret så lär jag känna om den hamnar där.

Men ja, nya tag idag! Känner mig helt mörbultad, överkörd, helt slut. Vartenda kroppsdel värker och jag har ingen ork. Blir soffan större delen av dagen!

947290_10152367001224552_1333561098_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.