Dessie – en hjärtebarnsmamma

Tjuvar, sjukhus & shopping.

Imorse när vi höll på att göra oss redo för att åka och lämna Alicia på förskolan så dök ett inlägg upp på fejjan som jag var tvungen att ta en närmre titt på. En av pedagogerna på förskolan skrev ut i den lokala gruppen att de haft tjuvar på besök. Idioterna (tjuvarna, inte pedagogerna..) hade brutit sig in i det nya förrådet och tagit cyklarna. Barnen verkligen älskar sina cyklar och Alicia blev både ledsen och besviken när jag berättade. På väg till förskolan för att lämna henne så såg vi något gul-orange i vägkanten och stannade till med bilen, där låg en av cyklarna! När vi kom fram till förskolan var alla ute, och ett jubel uppstod när dom fick syn på oss och cykeln Ler Många barn undrar varför någon gör så, varför det finns tjuvar, varför någon stjäl från oskyldiga små barn. Jag har inget svar på den frågan!

Efter lite småprat med pedagogerna vinkade jag hejdå och satte mig i bilen med grabbarna och sen styrde vi mot Ängelholm. Var äckel-jobbigt att inte få äta någonting. Eller dricka kaffe. Ett glas vatten var dock ok, ett!

Väl framme så blev det en stunds väntan innan det blev min tur att få en nål i armen. Kevin roade alla i väntrummet med sitt glada humör under tiden. Gick snabbt och bekymmersfritt att lämna proverna och efteråt blev det frukost och kaffe i cafeterian på sjukhuset.

Därefter körde vi till Öob, sen till Rusta, sen Maxi, sen åt vi lunch utmed en ganska trafikerad 90-väg.. i bilen. Himla hög mysfaktor på det Blinkar

Fick ett ryck och körde ner i centrum, gick i lite affärer, bara för att. Jag var helt slutkörd men kämpade på. Strax innan 15-tiden var vi tillbaka på sjukhuset och satt och väntade på att läkaren skulle kalla in mig på njurmottagningen.

Proverna såg bra ut. Typ.

Jag ska börja med den licensierade medicinen igen.
Jag ska dricka ännu mer vätska.
Jag ska ringa urologen igen och påtala hur jag mår.
Jag ska äta mer järnrik mat.
Jag ska lämna urinprover under sommaren.
Jag ska på ny röntgen om 3 och 6 månader.
Jag ska få remiss om cystan jag har på ena njuren.

Det var alltså inte helt perfekt. Njurarna mår fortfarande ganska bra,  men jag mår inte bra och smärtan börjar bli jobbig att gå med. Bildar kroppen stenar under tiden jag medicinerar så är det ngt som är helt på tok. Medicinen fungerar på de flesta, och då hindrar den kroppen ifrån att producera fler stenar. Men de som är där, de är där.

Tyckte om den nya läkaren, väldigt jordnära och trevlig. Hon klämde på mina njurar och fy för bööövelen vilken smärta. Hon sa att det var ett tecken på att jag gått med smärta för länge.

Blöööh!

Men kort och gott, det gick bra.

Därefter åkte vi till Lidl, Kevin somnade i bilen så JAG gick in själv. Fyllde en kundvagn med varor, strosade runt, njöt av egentiden där och då.
Ställde till med kaos i kassan eftersom jag hade stora varor som knappt gick att få ur vagnen eller fick plats på bandet, mina värdecheckar ville inte fungera och kön blev bara längre och längre med muntergökar som suckade irriterande högt över att de fick vänta. En ny kassa öppnades åt muntergökarna och jag trallade vidare Ler med tungan ute Gick hur bra som helst och kände mig så himla DUKTIG som shoppat helt själv!

Sen blev det en runda på Willys, sen styrde vi äntligen bilden hemmåt!

Nu är jag helt slut av skrivandet, både i huvudet och kroppen… så stoppar här!

Puss & kram!

10360703_10152866505039552_8324969487206479286_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.