Dessie – en hjärtebarnsmamma

Nyinflyttad!

Känslan är fantastisk! Nu har jag äntligen flyttat och håller på att packa upp och ställa saker och ting i ordning på mitt nya plejs här på vimedbarn! Tror det kommer att bli fantastiskt bra och hoppas att mina fina trogna läsare följer med =)

Följer ni inte mig på Facebook eller Bloglovin så gör det, busenkelt och man missar inte ett endaste inlägg!

Vinnaren i den senaste tävlingen är utsedd och kommer att presenteras innan veckan är slut, så håll koll gott folk 😀

För övrigt är det full rulle här hemma som vanligt. Alicia är sjuk, igen. Jag var på röntgen igår, igen. Vi smider planer till förbannelse här hemma, förbereder oss och planerar över det som komma skall. Vad det är får ni veta tids nog.

Nästa vecka är det dags för Alicias hjärtultraljud igen, och jag är sååååå nervös! Tänk om…. :S

Men, ska försöka att skjuta upp de tankarna och känslorna tills besöket. Men alla som har barn vet väl hur det brukar bli med den saken!

Här finns en liten presentation av mig, allt som är värt att veta om Alicia & Kevin och mina företag !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.