Dessie – en hjärtebarnsmamma

Vilka vinner?

Ikväll drar jag vinnarna av de tre söta lalaloopsydockorna! Har dock inte bestämt mej för om det blir randomvalt eller om jag går på motiveringar den här gången 😉 spännande va?

Pysslat med prinsessan idag, fått igång värmepistolen och fixat det sista på svägerskans grymt försenade födelsedagspresenter!  Testat skriva ut på silkespapper med, gick hur bra som helst så måste nog beställa hem lite mer 😀

Hjärtat blir snart hämtad av sina föräldrar så ska dom på julbord. Nästa år siktar jag in mig på att följa med. Jag och barnen ska käka piroger till middag och sen kränga lördagsgodis innan dom ska sova. Förhoppningsvis sover dom ikväll så jag får en chans att jobba lite. Tänkte testa skriva ut tagsen för att se hur de blir storleksmässigt.. Hoppas på bra resultat för nästa vecka kommer nya patroner till skrivaren och då ska den gå varm 😀

Gör ni idag?

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.