Dessie – en hjärtebarnsmamma

Ändra headern.

Jag ska ändra min header ngn dag när jag har ett bättre foto.. är ju inte meningen att min min ska se ut som sj svåra år alternativt kom och hjälp mig och dö. Nejnej.. men var visserligen lite skeptisk när hjärtat tog den bilden 😛

Tig ett foto själv igår på magen, är inte lätt att få till det när vi inte har ngn helkroppsspegel 😛 Magen växer, det känns. Ömmar och värker och är helt spänd.. men ändå syns ingen skillnad på foto?

Vänstra bilden är från vecka 20 (19+3) och högra från 22 (21+1)..

Åhhhh, jag vill att Alicias rum ska bli klart! Nuuuuu! Är ju inte mkt kvar heller :O
Är klar med min shoppinglista från en sida på nätet nu, ska bara visa den för A ikväll eftersom där är en sak som finns två ggr.. eller nästan (julklapp).. typ. Sen ska den skickas iväg.. sen är vi så gott som klara med julklapparna 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Svårt att se när bilderna är vända på olika håll. Men mellan magen och brösten är det olika tycker jag 🙂 Att magen fått en annan form, inte så svullen och utåt som på första bilden. Eller, ähh förstår du något av det jag svamlar??

    Puss