Dessie – en hjärtebarnsmamma

Magbild & bebisar!

Bjuder på en (två) magbild, tagen av älsklingen igår innan vi skulle lägga oss. Känner mej verkligen som en flodko.. men är väl inte såå konstigt med tanke på att jag hade samma storlek på magen i typ vecka 28 med Alicia 😛

Sitter här och försöker förklara för Alicia varför Pitza låter så konstigt (hon skriker) och varför hon inte får lov att sitta och titta på. Gå ut och klappa får hon göra om jag följer med, men jag måste först kolla hur katten ser ut.. så Alicia inte får se ngt äckligt! Snart kommer bebisarna 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. eriika

    mys med kattbabysar:) slutade det med två eller? (tjyvläste på facebook tidigare:))

    haha jag känner mej också som en strandad flodhäst med min superkagge, den är väl ungefär 10-15 veckor före i storlek om man jämför med förra gången 🙂

    din mage är superfin! verkligen en GRAVIDmage 🙂