Dessie – en hjärtebarnsmamma

Ösregn.

När vi klädde på oss imorse för att bege oss till dagis så regnade det inte, och solen tittade fram. Pustade ut lite eftersom jag inte hade lust att gå i regn idag 😉
Men, när vi var klara och jag öppnade dörren för att putta ut vagnen så säger Alicia ”Åhh mamma, de egnar!”
Shit! Men det duggade bara, så inte hela världen.
Dockd fick jag ta på regnskyddet eftersom det tog i ganska bra. Regnskyddet är från Alicias gamla vagn, ett sånt man har på en bebis/liggvagn. Det funkar, men inte när det öser ner och blåser samtidigt. Mitt paraflax gick sönder och  jag var dyngsur när vi kom ner i byn. Alicia var ledsen, för hon hade blivit blöt om byxorna :/
Dagispersonalen mötte upp när vi kom fram och jag bad att få lämna Alicia i dörren eftersom det rann av mig så blöt jag var :/ Lite sura miner från prinsessan blev det, men hon behövde få av sig sina kalla blöta kläder och jag behövde få gå hem och byta jag med.
Usch!
Här ska det inhandlas regnskydd, paraplyer och regnkläder vill jag lova! Hösten har ju bara börjat..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.