Dessie – en hjärtebarnsmamma

Alvedon.

Prinsessan har inte mått bra ikväll, men ändå är det fart på henne 😛 Hon fick en slurk alvedon och påfyllning av vällingen + att pappa kom hem så han fick natta henne (rutin!) och läsa bok 😀 Förhoppningsvis sover hon gott, och vaknar inte allt för många gånger inatt eller innan kl 6 imorgon!


(Bildinfo: Alicia för ett år sen)

Sorterat Alicias kläder och lagt in mer i garderoben (nej jag har inte köpt mer!).. men snart dags att tömma varenda låda och ta bort det som ligger längst ner och inte används samt lägga undan sommarkläderna. Kommer ta ett tag så bäst att jag tar uti med det när jag både har tiden och orken.

Har inte mått så bra idag, trött och huvudvärk (migrän?). Huvudet är segt och jag känner mej ”dimmig”. Skönt att det inte är allt för lång tid tills läkarbesöket iaf. Vill kunna leva normalt igen.

När Alicia drack sin påfyllnings-välling när A kom hem, och hon var färdig.. så ropade hon (A var i köket) ”jag e faaaadig”. Sen sa hon ”åhh nej mamma kolla pindel” och pekade på väggen. Jag tittade snabbt för att uppskatta storleken och sen sa jag till A att han skulle snabba sig in i v-rummet. Eftersom jag reagerade som jag gjorde, och den rörde på sig så började prinsessan att gråta lite. Hon slutade dock när hennes pappa drämde till den äckliga spindeln med flugsmällan 😀 Den var inte liten, en tia (10-krona) i kroppen och sen runt 6 cm ben på det :S Iiiiiiisch!

Nu börjar ögonen klia.. snart dags för sängen. Magen kurrar men får nock vänta tills imorgon. Ska bli j*vligt spännande att försöka äta frukost utan att kräka med tanke på att A inte hann köpa mina åksjuketabletter. Skit!
Han måste ta det imorgon efter jobb, och handla sen med.. det ekar i kylen!

Imorgon ska jag sätta mig ett par timmar på kvällskvisten och fixa mer med bloggen, kategorierna ska organiseras bättre och layouten ska blir bättre.. för den här ska jag f*n inte ha 😉

Natti natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.