Dessie – en hjärtebarnsmamma

Du har nu plats 249..

Har varit förbannad på försäkringskassan sen i slutet på förra veckan! Har försökt att ringa dom flera gånger om dagen men har inte ens fått sitta i kö så överbelastade de är. Men nu, nu fick jag i förmiddags plats 249 i kön och jag hade även den enorma turen att DE skulle ringa upp mig när det var min tur!
Sen till nästa klagande.. varför betalar de inte bara ut pengarna när allt är klart? Varför ska man behöva ringa och vara sur/arg för att få något att hända? Blir pengar på fredag iaf. Mina stackars räkningar och min hyra är fortfarande obetalda..! Csn har jag heller inte fått ännu.. för det blev ju en massa klabb med skolan den här gången också! Vilken tur jag har!

Alicias matstol är numera blå, inte vit. Hon hällde ut en burk fingerfärg innan… och skiten går inte bort. Varför tillverkar man fingerfärg som inte går att få bort från plast? Här blir det vattenfärg hädanefter iallafall 😉 Haha.

Var det ingen mer som var nyfiken på de nya bilderna? Fråga efter lösen isåfall! Tar nu bort alla bilder jag har lagt ut på facebook med :O

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lizette

    Jag vill gärna ha lösen. Om du ger mig det så maila det då jag har att kommentarerna visas automatiskt i bloggen.