Dessie – en hjärtebarnsmamma

Städtant med svarta öron.

Jag färgade ju som sagt håret igårkväll, mörkbrunt men ser näst intill svart ut. Var lite slarvig och torkade inte av färgen på ögonen och i pannan.. det såg verkligen hemskt ut igårkväll, men kudden tog bort det mesta inatt.. men har fått dra ner luggen och sätta klämmor så det mesta i pannan inte syns 😛 Haha.

Städat, diskat, plockat undan, torkat golv, skurat badrummet och dammsugit. Fint blev här 🙂 Sorterat en del papper så jag har alla räkningar i rätt flikar i pärmen nu. Var ju på tiden. Inte betalat räkningarna dock.. inte deklarerat än heller.. se om jag tar de ikväll kanske.

Pratade precis med A och hörde prinsessan i bakgrunden. Hon har verkligen kul när hon är hos A, särskilt när dom är ute. Hon kan ju röra sig på ett helt annat sätt där än vad hon kan här. Ingen som kan skänka mig ett hus?

Nähepp, nu blir det plugg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.