Dessie – en hjärtebarnsmamma

Tur man har tv:n!

Jag sitter här i godan ro och proppar i mej pupcurn, tittar på en ö-film och dricker cola. Tack till tv-reklamen som påminde mej om att jag skulle färga håret ikväll. Skulle ju även deklarera och betala räkningar 😛 Vilket minne man har! Haha.

Nu har jag och min Hanna bestämt när hon ska komma ner. Ska bli såå kul 😀 wiiiie. Ska även åka in till Öa en dag med och trska upp till skolan en runda. Ska släppa Alicia lös där 😛 Mohahahahaha.

Åhh, jag vill ha en annan vagn. Eftersom jag har sånna problem med att bestämma mej så har jag nu funderat på att behålla den Alicia har nu och köpa en enkel vanlig billig sulky med små sketna svängbara hjul och köra den på asfalt, och vet jag att det ska va dåligt väder eller jag ska köra vagnen i skogen eller på grusväg så kan jag ta den andra.. borde inte det funka?

Hmm. Näää, nu ska jag färha håret!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.