Dessie – en hjärtebarnsmamma

Lördag

Innehållsrik morgon!
Vaknade inte när jag skulle, huvudvärk och mör i kroppen..
Alicia vaknade flera gånger inatt och den ena gången var hon helt förstörd, panikslagen, ledsen, och orolig till max. Gick runt med henne, värmde en flaska för att lugna, sen sjöng jag för henne, så lugnade hon sig. Tror att hon drömde mardrömmar, måste havarit ganska hemska! :´(

När jag ätit frulle så hörde jag att Anders sa till Pitza (katten) att hon va helt dum i huvet etc. Hon hade gått så pass nära kaminen att hon tuttade fyr på sin egen svans! Jag tog henne och sköljde svansen i kallvatten. Det var dock bara pälsen på svansen, men ändå. Nu luktar här apa! Tänk om det hade tatt sig lite till och hon sprungit runt i hela huset och satt fyr på allt! Gah. Trodde hon hade lärt sig, men icke.

Nu är min älsklingar på väg ner till Öa för att hämta bullarna 🙂 Sen skulle dom till mapa och hämta stolar med.

Nu ska jag dammsuga 😛

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.