Dessie – en hjärtebarnsmamma

Tisdag

Puuuh. Nu har jag betalt räkningarna.. var precis att det gick.. har ett par hundringar att vrida och vända på till mat den här månaden :S Gah.
Jag hatar att ha det såhär! Igår eftermiddag gick jag (vi) hemifrån, ville inte va hemma. Slutade med att jag hamnade upp hos mapa, mest för att skingra tankarna. Mår skitdåligt över att veta att pengarna inte räcker, att vi inte kan storhandla. Jag kräver inte mycket, men mat i frysen ska man fan ha! :´(
Försöker att inte deppa ihop pga pengar, men hur lätt är det? Tänkte först vänta med vissa räkningar.. men vad gör det för nytta nästa månad? Nej, allt är betalt, så slipper man ha det i huvudet..
300 går idag till mina p-ringar med.. menmen.
Köpa en trisslott och vinna en miljon? Ja tack!!

Grattis till N, till bebben i magen 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.