Dessie – en hjärtebarnsmamma

Måndag

När jag pratade med mamma innan så försökte jag samtidigt få en envis övertrött Alicia att sova, men det verkade ganska hopplöst.. sen la jag henne återigen i sängen, och la ner en mjuk bok med.. gick ner och pratade vidare med mamma och tände en cigg.. sen efter en liten stund blev det helt tyst där uppe så fick gå opp o kolla.. hon sov med boken på magen 😉 så söt!

Jag är svintrött.. känner nu att jag kanske skulle ha lagt mig jag med när hon somnade.. men är försent nu eftersom hon kommer vakna när som.. bläh. Alldeles dimmig i ögonen med :/

Nu säljer jag det sista av Alicias 62/62 (som vi inte ska spara) på tradera, och om ett par dagar är det dags att gå igenom vilket i 74/80 som vi ska spara och inte spara.. hon behöver ju inte ha 40 par byxor 😛 haha.

Nähe, en cigg kanske..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.