Dessie – en hjärtebarnsmamma

Måndag

Gud vad jag hatar det här!! *panik*
Skulle sätta mig och betala de nedrans räkningarna.. men får vänta tills imorron då mina pengar kommer in.. när räkningarna är betalda så har vi tur om där är några hundringar kvar att leva på/köpa mat för resten av månaden..
Tänk om vi hade haft ett sparkonto när Alicia var sjuk.. tänk om vi hade haft ett sparkonto när bilen behövde lagas för nästan 6 laxar :/ Gud.
Vi har ju haft ett antal chanser till att sätta undan rejäla belopp.. men har ju inte varit jag som valt då pengarna inte varit mina.. menmen. Och nej, jag pikar inte och jag klandrar inte.. men tankarna finns där… tänk om.

Får väl ringa runt lite.. men hjälper ju inte mkt att vänta tills nästa månad.. åhh.

Nej, jag ska inte gnälla om mina tråkiga problem när det finns dom som har det värre. Men jag HATAR detta!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.