Dessie – en hjärtebarnsmamma

Långpaus

Nu har jag pausat händer, armar och rygg en bra stund 😛 Ska ner o ta på mig shorts (som min käre kusin Biggie har sytt) och en bikiniöverdel så kanske jag överlever en stund iaf?

Ska beställa parasoll, en pool och ett par solbrillor imorron. Var rea med så blev inte så dyrt heller 😛 Poolen kan ju användas senare med eftersom den va ganska stor, o 59 kr är icke dyrt 🙂

Jordgubbar hade vatt sååå gott.. men sist fick jag halsbränna.. fråga mej inte varför!? Hade kanske vatt najs till våfflorna på fredag? Tycker det är tradigt egentligen att vi ska bjuda på just våfflor.. det är gott förvisso.. men vi blir ändå 6 stycken som ska ha och det blir väl jag som står o gör dom som vanligt o inte hinner med att sitta på röven bara för det är godast att äta våfflorna varma enligt vissa. Funderar på om vi ska duka vid köksbordet och va lite fräcka och sätta våffeljärnen på bordet med så kan var o en grädda sin egen våffla 😛 kan man göra så? Jag vill inte va en köks-slav medan dom andra spelar wii bara för jag råkar hata sånna spel.. hmm. värt en funderare.. det är ju trots allt anders syskon-våffel-kväll.. då kan han stå där o våffla våfflor..

Ojj.. jag kräkte visst av mig liite 😛
Näe, ner o byta om.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Jag hade också ställt den på bordet:P Så brukar vi göra i min familj.. För de e ju godare när dom e varma och krispiga;) Men ingen som pallar stå och slava ngn;) Kräka måste man göra ibland;) Puss

  2. Anna

    Ja, men det låter som en fin fin idé! Ställ den på bordet=P Inte meningen att bara en ska slava -och speciellt inte bara för att man råkar vara av ett kvinnligt kön. =)