Dessie – en hjärtebarnsmamma

Bvc och valborg

Väntar på att hjärtat ska komma hem från D så jag kan hoppa in i duschen, föna håret, platta det och sminka mej litta.. lite kläder med kanske?

Ska köra ner til Öa sen, handla lite och till bvc sen plocka upp mormor o sen hem..

Jag satt och knåpade ihop räkningarna igår, fick vänta med några.. var helt deppig.. men nu såg jag att jag får pengarna från csn på måndag o anders får sina från fk. Gött! Så kan vi lägga tillbaka sparpengarna som vi fick använda när vi var inlagda, köpa lite nya kläder till oss alla tre, pengarna till dopet och pengar till att laga bilen 😀 Wiie.

Brandbilarna körde ut nu med :S Undrar om det blir ngn brasa ikväll??

Hej svejs!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Biggie

    Hej hej!Jodå klart jag kommer förlåta att jag inte har meddelat det har helt fallit bort, trodde någon gjorde det åt mig haha… eller nåt. tankeöverföring eller nåt 🙂 Du kan få bli VIP till den nya bloggen, så kan du följa arbetet hehe, tänker inte publicera den förrän den är helt klar så sprid inte ut adressen än. Men sen får du gärna länka till mig :)http://biggie.webblogg.sePuss o kram