Dessie – en hjärtebarnsmamma

Getingar, humlor och bin

Än så länge har jag dödat 3 getingar, 4 bin och två humlor som har flugit in här inne.. måste till jysk o köpa myggnät snart! Gah. Satte fast myggnät över vagnen innan med, inget kul om dom små jävlarna tar sej in hos sessan 🙁 Men läste ngn stans att man inte ska döda dom egentligen.. dom utsöndrar ngt som drar till sig fler, typ som kommer på begravningen 😛 Menmen.

Hjärtat är nog hos D och tränar. Kunde han ju ha sagt.. visste inte att han skulle dit direkt.. menmen.. hade tatt 5 min att köra hem om och lämna kasslern..

Får väl plugga ikväll! Detta gör jag aldrig mer om, hur mkt pengar det än ger.. o jobbet hinns inte med alls! Näe fy bubblan för skolan. Men imorron och på fredag är A pappaledig så då har jag ju hela dagarna själv till att plugga 🙂 Ska faktiskt bli skönt hur hemskt det än låter! Nu låter det där ute ;O) Tjing!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.