Nya stövletter från Footway

På Loppi’s senaste event Höststart gick jag och barnen en modevisning tillsammans med andra kända bloggerskor, bland andra Carin da Silva och Annika Duckmark. Jag hade på mig kläder från Ruth & Circle (mellanblå jeggins, svart blus och beige kofta) och accessoarer från Glitter (klocka och armband). Vi skulle haft skor också, men de fastande på lagret och hann således inte fram i tid… Men jag fick hem dom med bud härom dagen – och de är så snygga! För japp – vi vuxna fick behålla våra outfits :)

Skorna som valdes ut till mig kom från Footway och var ett par bruna mockastövletter från märket a Pair. Hög, bred klack och lite platå i fotsulan och på så sätt känns de inte så höga – de sitter bra på foten och känns väldigt bekväma. Nu vill jag bara att det ska bli lite kallare så att jag kan matcha dessa snyggingar med gråa, lite tjockare stumpbyxor och kjol. Så snyggt!

Resten av kläderna tänkte jag lotta ut här i bloggen, en liten giveaway. Är det någon som skulle vara intresserad av kläderna i storlek 38 samt accessoarerna? Hojta till i så fall så lägger jag upp bilder på allt i ett givaway-inlägg :) PussScreen Shot 2014-09-03 at 09.44.06

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helen

  Super snygga skor, har ett par liknande. Kläder och smycken är alltid kul så länge dom är snygga ;P
  synd att du inte fick några kläder i strl 34, tävlings monstret gick igång :D

 2. Jessica Larsson

  Hej! Vore drömmen att vinna kläder och smycken till, ska ut på barnfri datekväll med mannen snart och skulle vara super att kunna snygga till mig med ny outfit. Kram Jessica

 3. Jannice

  Riktigt snygga! Jag skulle verkligen behöva några höstskor, jag kan ju inte gå i ballerinas hela hösten ;) Såg att dom har ta 3 betala för 2 nu så jag ska nog kika vad dom har :)

Comments are closed.