Danijela Pavlica

SOMMARHUS

Nu är vi igång med med husbygget eller att vara igång är kanske fel ord hehe men vi har fått våra första ritningar från arkitekten och alltså jag säger bara wow. Kan seriöst inte förstå att vi ska få bygga vårt dröm landställe snart. 🙂

Igår åkte jag och Babak ut dit för att spana in området och alltså vi bara älskar det. Har redan grannar som vi kommer och allt känns bara helt perfekt.

Har ni sett sjölyckan som går på typ TV4? Området påminner mig så mycket om just den serien hehe även om det inte är en ö.

Vi insåg också att färjan går enda till stan och stannar vid Nybrokajen! Hur nice är inte det? Då kan jag och Vienna åka båt hur ofta som helst. Bara packa in henne i vagnen och åka ut en sväng om vi skulle känna för det. Känns helt overkligt i alla fall och vi är så galet taggade.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.