Danijela Pavlica

VIENNAS FÖRSTA FÖDELSEDAGSKALAS

Vienna 1 år 20 feb 2020

Jag lyssnade på er och gjorde som några av er sa till Viennas födelsedag. Tiden var tight och jag bjöd in till en drop in fika hemma hos oss. Det blev så jäkla lyckat och wow vad fina tårtor jag köpt!! Alltså jag vet att dom på Patisserie är grymma på tortor och bakverk men jag blev glatt förvånad av huuuuur fina dom faktiskt var. Kan ha varit dom finaste tårtorna jag sett!! Och då ska vi inte tala om hur goda dom var ??

22 feb 2020 Viennas födelsedagskalas

Förutom dom superfina bakverken så fick jag hjälp med dekorationer från finaste tjejerna på partyproductions. Dom fixade med fina tillbehör till dukningen och även en jättefin ballongregnbåge om dom kallas det. Alltså wow wow wow är liksom sååå nöjd!! Viennas barnvakt hade också köpt sååå fina ballonger och mina vänner var med hela morgonen och fixa och dona. Det blev verkligen ett sånt himla fint kalas.

Är chockad att så många faktiskt kunde komma trots att det var en drop in fika och att jag var så sent ute med inbjudan.

Det blev hur som helst sååååå lyckat och jag är så glad att jag gjorde detta för V. Hon var så himla glad och klappade när alla sjöng osv. Mitt hjärta brast när jag såg henne så lycklig. Idag plockade jag fram alla resväskorna och har börjat packa. Vi åker ju nämligen snart och imorgon ska allt vara packat och klart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. dani

   Hej Lin,

   Jo absolut om det var sponsrat så ska det annonsmärkas men kalaset var inte sponsrat. Så därav behövs det inte hehe.

   Vad det något specifikt du tänkte på som du undrar över var spons?

   Kram,
   Dani