Danijela Pavlica

Resevaccin och parkhäng

Dagarna flyger verkligen förbi när man är utomhus med barnen om dagarna.

Så ett tips till er mammor som är mammalediga och känner att dagarna går långsamt eller kanske att era barn sover dåligt eller liknande. Aktivera dem under dagarna gå på sångstund, babysim eller något annat kul och låt dom vara ute i friska luften. Jag uppfattar det som att Vienna sover mycket bättre om nätterna då och även får upp aptiten.

Hur som så var vi med Kenza och Ines igår och lilla Nikola och Valentina. Vi käkade lunch på dailys café och sen fick Vienna sitt resevaccin mot MPR och även hepatit A. Efter det otäcka besöket på vaccinations centralen tog vi en promenad till humlegårdsgatan och gungade barnen i parken. Eller Nikola och Vienna eftersom Valentina e lite ung fortfarande.

Men vi var ute från tidig lunch till ca 17.00 och när vi kom hem så var Vienna helt slut. Vi öppnade upp lite paket som kommit. Har ju beställt lite nya sommarplagg åt henne inför semestern och så lekte vi och åt middag innan hon nästan somnade sittandes.

Idag har vi varit på sångstund och bebisfika och nu kom vi precis hem men Vienna sover fortfarande. Så jag passar på att jobba lite 🙂

Ikväll blir det dejtnight för mig och B och Vienna ska få hänga lite med barnvakten eller mormor. Får se hur vi gör.

Har ni tips på vad man kan göra på alla hjärtans dag? Vi har aldrig riktigt firat det och om vi har gjort de så har vi alltid firat med vänner men iår vill vi gärna fira med Vienna. Så har ni tips på vad man kan göra hela familjen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.