Danijela Pavlica

Välbehövlig egentid

Vienna har hamnat i någon riktigt jobbig period just nu så hon tar verkligen all min energi och tid! Vilket någonstans är mysigt men otroligt jobbigt många gånger.

Hon blir sjukt ledsen om man går ifrån henne, hon har dålig aptit och är allmänt gnällig bara. Hon är 11 månader nu och jag vet inte om det är något som händer med hennes utveckling just då eller vad de är men jobbigt är det.

Samtidigt vill vi att hon ska sluta med nappen men osäkra på om de ens är värt nu när hon redan är på dåligt humör och vi vill även sluta nattmata henne. Berätta era tips och råd!! Tas gladeligen emot.

Mamma var ledig idag och hade Vienna hela dagen så jag fick egentid! Jag fixade håret, var och vaxade mig och hann jobba och förbereda lite inför resan.

Så idag är jag så himla utvilad om man jämför med förrgår. Herregud gick runt med huvudvärk och en skrikande unge hela dagen. Och när hon väl lagt sig för kvällen somnade jag samtidigt som henne. Det var välbehövligt för imorse gick hon upp 04.00. Helt orimligt tidigt! Men men antar att det bara är en period nu så får försöka hålla ut.

Vi ska också iväg på nästa resa i slutet på feb och jag blir mer och mer orolig för den flygresan nu när hon är på detta humör. Hur gör man? Vad ska man tänka på har nu tips?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Varför vill ni sluta med napp? Min son på 2,5 har fortfarande napp, ska dock sluta nu i vår. Men jag tycker att det är toppen att ha nappen. Speciellt till mindre barn som man inte kan kommunicera med på samma sätt. Ni kan ju i annat fall försöka ha nappen endast på natten och vid sovstunder? Kanske är svårt att sluta med både nattmat och napp. Nappen är ju en bra tröst 🥰 lycka till hur ni än gör!

 2. Ella

  Åh min son är 10 mån och älskar sin napp. Bör man försöka sluta nu enligt rekommendation eller av vilken anledning vill ni sluta med den? / mamman som nojar för allt

 3. Jessica

  Du är grym! Känn ingen stress med att sluta med nappen, den kan du ta bort om ca 6 månader eller när det känns lugnare. Var sak har sin tid. Nu har hon blivit så stor och hittat världen och då kanske hon behöver sin trygga punkt i napp, snuttis eller liknande. Du är super inspirerande och rolig att följa!

 4. linnlissel

  har du tyckt det varit jobbigt att lämna ifrån henne? mina tjejer är 8 månader men har fortfarande lite svårt att vara ifrån dom (inte när de är .med sin pappa) 🙂

  1. Mia

   Funderar också på samma sak. Vår kille är 1,5år och tycker också det är svårt. Om två veckor ska han dessutom första gången övernatten till mormor och morfar när vi är bjudna på 30års fest. Har sovit en natt ifrån honom och då var han hemma med sin pappa, Sov dessutom jätte dåligt då. 😂

  2. Carmen

   Endel har säkert lätt lämna sina barn. Min dotter är 17 månader gammal lämnad högs två timmar henne. Och redan då känns jobbigt.

 5. Linnea

  Enligt appen wonder weeks är vienna inne i en vecka med ett åskmoln över sig. Det vet jag för att hon är 3 veckor äldre än min pojke och han kommer till åskmolnet om 3 veckor haha. Såå hang in there i några dagar så går det över sen. Min lillkille hade en lika arg vecka i julas och det var ett åskmoln över den veckan i appen också☺️

  1. dani

   Men alltså varför är de inga åskmoln i min app? De e inte förrän om typ två veckor hon ska in i åskmolnet i min app!! Julen kom tidigt iår eller vad säger man? 😂

   1. Jennifer

    Faserna o åskmolnen kommer baserat på ens BF och inte utifrån dagen barnet faktiskt föddes. Så det kan skilja om man har knappat in fel datum från början 🤷‍♀️

  1. dani

   Also? 🙂

   Yes we are traveling back to the beautiful Maldives in the end of February 🙂 First time we went was without Vienna and now she will be with us! Can wait. 😍

    1. dani

     Oh i see no or me and Kenza and our family’s are going to the same place but i think Ines and Daniel are going somewhere els! Dont think they choose the same resort as us. 🙂