Danijela Pavlica

Djurgårdsvarv och shopping är alltid en bra idé

Hur mycket lyckligare blir man inte än när solen tittar fram? Jag var så himla trött igår kväll att jag somnade samtidigt som jag nattade Vienna. Vaknade riktigt trött imorse också så dagen fick börja med tre koppar med kaffe för att jag skulle vakna till liv.

Det var riktigt grått ute också när jag tittade ut men till min förvånad så kikade solen fram och jag blev alldeles varm i kroppen av tanken. Jag jobbade hemifrån på förmiddagen sprang lite ärenden och lekte med Vienna. När klockan slog lunch så var det dags att möta upp Vienna och Nikola för en promenad runt djurgården.

Efter vår promenad käkade vi en väldigt sen lunch på body buddy tror jag stället heter på jungfrugatan. Älskar deras sallader. Vi satt ganska länge och avslutade med bananbröd och latte. Dom har nog det godaste bananbrödet in life.

Efter massa mys så ville barnen ta en tupplur igen så vi slängde in dem i vagnen igen och rullade ut. Vi tog en shoppingrunda på Zara, (vi är inte bra för varandra när det kommer till shopping) och sen skiljdes vi åt.

Väl hemma så har vi busat som bara den. Hon har börjat skrämmas haha gör era barn också så? Hon typ låter som ett lejon eller något och sen låtsas jag bli rädd och hon skrattar åt mig hehe.

Och sen när B kom hem så la han henne efter mitt misslyckade försök. Tror jag häll på i 40 minuter tillslut gav jag upp och B fick ta över. De tog på riktigt 10 min sen var hon ute ur leken. Ibland tar det enorm lång tid att lägga Vienna och ibland så räcker det att lägga ner henne och så slocknar hon. Hur kan det vara så stor skillnad?

Nu sitter jag här och skriver detta och när jag e klar ska vi nog se en film eller serie och ha lite egentid. Om jag inte lyckas somna förstås hehe. Typiskt mig att somna mitt i en serie eller film för att jag e alldeles för trött.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej,
    Har sökt igenom din blogg men inte hittat svaret jag söker! Jag är intresserad av kyllådorna som ni har i köket, vart kan jag hitta dem?
    Och måste passa på att hylla dig och din blogg! Älskar den ?du är en sådan stor inspiration! Kram