Danijela Pavlica

Söndagar när dom är som bäst

Då var det söndag igen och vi har som tradition att åka hem till svärföräldrarna och käka varje söndag. Det har blivit lite dåligt med det på senaste men vi försöker så fort vi får tid.

Vi började dagen med lite sovmorgon och sen åkte vi ut till tomten med Slobo. Det var slobo som gjorde vår lägenhet där vi bor idag. Efter att ha varit där åkte vi tillbaka in till stan.

Väl hemma så slog vi oss ner på varsin soffa och kollade på ett avsnitt av någon serie. Vienna lekte lite, hon har ju sin lekhörna där mellan sofforna och de e så himla kul att se hur bra hon leker själv.

Nu har vi tagit oss till svärföräldrarna som sagt och har precis ätit lite. Behsad som är Babaks farbror har gjort semlor igen. Alltså finns fasiken inga godare semlor än hans. Så lyxigt att ha en konditor i familjen. Alla dessa semlor jag åt förra året såhär dags när jag var höggravid var ju hans hehe. Levde typ på semlor och de kanske förklarar mina 22kg jag gick upp hehe.

Vad är det bästa med söndagar tycker ni? Jag älskar söndagar för de betyder vilodag/familjedag för mig och de har det alltid gjort. Ni vet när man bara gör precis vad man känner för. Typ planerar veckan, tar ett långt bad, kollar någon härlig serie, äter gott och bara är liksom.

Snart ska vi hem och Vienna ska få lägga sig tidigare idag för stumpan har bara sovit ynka två timmar idag på hela dagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.