Danijela Pavlica

Slut på julledigheten

Nu är det slut på julledigheten och jag är mer än redo att gå tillbaka till jobbet och alla vardagssysslor. Dock börjar jag det nya året med största möjliga otur såklart hehe. Jag är super förkyld eller jag har ont i bihålorna och halsen och känner mig febrig men har inte feber när jag kollar. Så en vanlig förkylning antar jag.

Babak åkte till sina föräldrar på lunch med Vienna idag och sen åkte han till jobbet och lämnade kvar henne hos farmor och farfar. Jag har suttit på nyko nästan hela dagen.

Jag har haft ensamlunch och jobbat. Hanna kom även förbi och jobbade hon med och nu tänkte jag strax röra mig hemåt och vila lite innan Vienna kommer hem

Är riktigt slut i kroppen faktiskt även om det inte syns på bilden nedan så är jag ärligt talat helt slutkörd. Ni vet när man blir sådär trött i huvudet och när varenda lilla kroppsdel gör ont för att man känner sig febrig eller är påväg att få feber. Ja men exakt så känner jag nu.

Har ni tips på hur man kan bli frisk snabbt? Ingefära, honung och te i mängder! Men sen då? Har tex hört att vitlök ska göra susen så får väl köra på det men finns de några mer husmorsknep? kan vara bra att kunna sånt här nu oavsett när Vienna ska börja förskolan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isa

    Vad tycker du om Stokke Beat? Har du mer än en vagn? Räcker Beat som enda vagn om man bor i stan men gillar att promenera o närliggande grönområden? Kram

  2. Isa

    Vad tycker du om Stokke Beat? Har du mer än en vagn? Räcker Beat som enda vagn om man bor i stan men gillar att promenera o närliggande grönområden? Kram!

  3. Mammatankarmedpedagogerna

    Lök i varmt vatten vid sängen eller lök i strumporna när du sover (var bara beredd på att hela sängen luktar lök efter) såg att din flicka ska börja förskolan vill bara tipsa om vår blogg mammatankarmedpedagogerna.vimedbarn.se vi är två utbildade pedagoger och småbarnsmammor som skriver om mammalivet. Vi har uppe flera inlägg redan om vad som är bra att veta innan förskolestart och tips inför förskolan. Senare kommer det också komma upp inlägg om svårigheter som kan uppstå efter inskolningen. Följ oss också gärna på Instagram @mammatankarmedpedagogerna där vi uppdaterar varje gång vi publicerat ett nytt inlägg!

  4. E

    Testa med lök(skivade) i kolhet vatten under sängen. Sov själv i ett rum en natt och testa. Annars brukar jag också ge kroppen snålskjuts, alvedon?