Danijela Pavlica

Dom senaste dagarna

Dom senaste dagarna har jag spenderat med familj och vänner. Några av er kanske vet att det var jag B och V som hostade julafton i år.

Varje år så har vi antingen åkt mellan våra familjer alltså att vi börjat julafton hemma hos mina föräldrar och sen avslutat julafton hos hans eller kört hos mina ena dagen och hans andra dagen men i år så sa vi att vi ska hosta julafton och det var precis vad vi gjorde.

Den 24de kom min familj och sen 25te kom B’s familj. I och med att vi är så många så delade vi upp det då vi aldrig annars hade fått plats.

Det blev jätte lyckat och de här kanske blir en ny tradition. Kanske förflyttar oss till landstället när det är klart också vem vet.

Men hur som det har varit blandade känslor nu under jul. Jag har alltid varit så himla lyckligt lottad att ha så många människor runt om kring mig just under julledigheten men jag mår också som värst under just denna högtid. Att veta att folk kanske inte har det lika bra hemsöker mig. Inte bara under just julen, jag tänker givetvis på det väldigt ofta men just då blir jag extra känslig. Att veta att folk inte har mat på bordet eller kan ge sina barn dom klappar dom önskar eller bara av att veta att folk ligger hemma själva.

Usch önskar verkligen att folk slapp känna sig ensamma. Vi valde att inte köpa julklappar åt Vienna utan istället att dela med oss och skänka pengar till dom mer behövande och det har jag gjort varje år. Men för mig har det blivit extra viktigt att föra in denna tradition nu när Vienna finns med i världen. Jag kommer också framöver bjuda in folk att spendera julafton med oss. Om det är någon som inte har sin familj i samma stad eller någon som bara vill liksom.

Hur som så hade vi det väldigt trevligt och dom senaste dagarna har vi bara tagit det lugnt ätit sjukt mycket julmat och bara umgåtts.

Igår var jag och Hanna och tog en promenad runt djurgården och sen tog vi en sen lunch på diplomat. Och idag har vi bara tagit det otroligt lugnt här hemma. Jobbar lite och snart ska vi hitta på något mysigt. Vi pratar mycket hus nu eftersom de snart ska börja byggas. Hur spännande? Har ni tips får ni hemskt gärna höra av er som sagt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.