Våran dag och lite klädinspo för barn – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Våran dag och lite klädinspo för barn

I ett samarbete med Babyshop – inlägget innehåller adlinks

 

Hej Finisar, nu somnade Vienna för exakt en timma sen och själv sitter jag och tar igen dagen lite,Har en hel del  jobb att stå i och försöker få klart allt sen jag låg hemma och var sjuk. Idag var vi på en rundvandring på förskolan som vi skrev in Vienna på och jag kan seriöst inte fatta hur snabbt tiden går. Att hon idag är 8 månader och snart ska börja förskolan är helt obegripligt. Hur som så var det väldigt trevligt att få träffa alla barnpedagogerna och se lite hur dom har det.

Förutom det så har Viennas moster och kusin varit på besök så vi har myst och bara umgåtts. 🙂

Jag vet att ni är många som undrar kring vart jag köper Viennas kläder och jag tänkte faktiskt börja med lite inspo inlägg kring vad man kan köpa till barnen osv. 🙂 Här kommer dagens outfit som hon hade på sig. 🙂 men ser även till att länka lite mer grejer som jag beställt nyligen. Allt kan ni hitta på babyshop men länkar allt nedan så blir det lättare för er att hitta. Om något förmodan inte skulle vara länkat så är det för att det troligtvis är slut. Hoppas att ni kommer att gilla dessa typer av inlägg, Kommentera gärna och säga vad ni tycker samt ifall ni har frågor.

 

// Jacka // Strumpor // Skor // Byxor // Tröja // Rosett //

 

Förutom outfitten ovan så har dessa plaggen nedan råkat hamna i varukorgen också hehe. Mina absoluta favoriter just nu till Vienna är dessa leo plagg. Både bodyn och one-piecen är i Ull. Och det är så himla bra med ull för dom små då dem andas och håller samtidigt värmen. Jag köpte till och med en liten ullpyjamas åt henne. Man kan ju inte få nog av barnkläder och alla små accessoarer till. Blir nästan helt manisk när jag kollar online eller i butik.

Mina favorit märken till Vienna är nog Petit BateauMarMar Copenhagen, Livly, Juha & Kuling, Dessa märken har hon väldigt mycket av just nu men givetvis pendlar vi mycket bland olika märken och använder betydligt många fler men just nu så är dessa favoriter och några av de märken hon har mycket av i sin garderob.

// Body // One-Peice // Mössa // Tossor // Hårklämma // Overall //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Selma

    Fina plagg men usch vad vissa var dyra:))) förstår att man får vad man betalar för men över 4000kr för en overall för en säsong känns sisådär, emellertid självklart om Man vill och kan får man verkligen unna sig å barnet en sån snygg overall. Själv köpte jag en från MiniMarket på Åhlens för 500kr heheh