DATE NIGHT – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

DATE NIGHT

Igår så hade jag och Hanna date night 🙂 Jag bokade ett bord åt oss på Ciccio’s. Som jag längtat efter att få käka på.

Och precis som jag misstänkte så var det fantastiskt. Vi delade på en förrätt och sedan käkade vi deras vongole och delade på en flaska vin. Alltså herregud så trevligt det var. Även Hannas vän Olivia (vår vän) kom och tog ett glas vin med oss.

Det är exakt sånna här kvällar man uppskattar så mycket och minns.

Jag ska faktiskt boka in barnvakten och sen boka en dejt night åt mig och B snart också. Det var verkligen länge sen bara vi fick vara vi liksom. Men det får bli så fort Vienna blir frisk.

Lillan har alltså fortfarande feber och mitt mammahjärta gör så ont. Även om hon verkar pigg och glad så vill man ju veta att hon är okej. Det går ju upp och ner och om de inte har släppt till ikväll så kommer vi åka in med henne.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.