Danijela Pavlica

Måndagar

 

Man känner verkligen i luften hur krispigt det börjar bli och man kan officiellt säga att hösten är här även om jag tycker att den kom väldigt sent i år. Imorse vaknade vi väldigt tidigt.  Vi började morgonen med frukost och sen när Babak gått till jobbet lekte jag och Vienna med pussel (inte för att hon förstår så mycket). vi läste böcker vilket hon älskar och så sjöng vi lite och lekte i myspölen. 🙂

När det sen blev dags för mig att jobba kom CM (Viennas barnvakt) och tog över lekandet. Jag hann med förbaskat mycket idag vilket känns så otroligt skönt. Hade egentligen bokat in en promenad med lite tjejkompisar och deras barn men blev att jobba för hela slanten.

Nu är jag äntligen klar för dagen, mailen är tom och jag och Vienna ska ta en promenad bort mor humlegården och möte upp Babak som snart också tänkte gå hem för dagen. Sen blir det middag och myskväll för hela slanten. Jag ska även förbereda lite inlägg åt er som jag lovat sen tidigare.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.