Danijela Pavlica

NEW YORK CITY

Inlägget innehåller adlinks

 

Haft lite strul med bloggen på senaste men nu verkar jag fått ordning på det. 

Nu ska ni få en härlig update från min resa i New York och massor med efterlängtade updates på Vienna. Tiden bara rinner iväg och det är så spännande att se henne utvecklas. 

Nu var jag iväg i 5 dagar i New York för att fira min bästa vän och de känns som att så mycket hunnit hända medan jag varit borta men det tar vi i ett annat inlägg. 

Nu ska jag bjuda på dem barnlösa dagarna. 🙂 

Vi landade i New York i Onsdags och det var även då Hanna fyllde år. Man fyller liksom inte 25 varje dag och eftersom att Hanna numera bor i New York så tog jag och tjejerna vårt pick och pack och åkte till henne hehe. 

Gud jag minns inte ens min 25års dag så länge sen v ar det. 

Vi kickade igång firandet med bubbel och att spela upp en video som vi gjort åt henne. 

Och sen hade vi en fullspäckad helg framför oss med både Bagatelle och med The box som är två av mina favorit ställen att gå och festa på om man skulle vilja. 

Bagatelle är en brunch fest och the box är en nattklubb med show. För er som inte har koll så är den lite pervers och finns även i London. 

Förutom det har vi hängt en heldag i Brooklyn, vi har hängt på rooftops och ätit massor med mat. 

Det har varit en hel del sena kvällar och man förstår nog inte hur gammal man blivit förrän man ska försöka hålla tempot med dem yngre. Dock kan jag väl säga att jag fortfarande har det i mig. Med andra ord så gammal har jag inte blivit. 

Leggings // Bike Shorts // Oversized Tee // Oversized Hoodie // Rabattkod: PAVLICA15 Klocka //

Jag flög i mitt nya set från Nelly som är så snyggt och sjukt skönt. Jag har leggingsen, t-shirten och reste även i en grå hoodie även den från Nelly. Ovan har jag länkat även shortsen som är i alla material som leggingsen. Så sköna. Matchade min resa-outfit med ett par Balenciaga sneakers, min nya vintage LV-väska och mina Fendi glasögon. 🙂 Sedan har jag även min nya Daniel Wellington klocka som är deras nya Iconic Link. Så jävla snygg.

// Klänning // Skor // Handväska //

Första kvällen i New York käkade vi middag på ett asiatiskt ställe minns faktiskt inte namnet nu. Vi sprang snabbt upp på vårt hotells rooftop som heter PHD innan vi skulle iväg till nästa rooftop på Public hotel på en drink innan middagen. Jag klädde mig även här i Nelly hehe dom har ju faktiskt släppt så himla mycket fina plagg på senaste. Länkar givetvis allt ovan. 🙂

Dagen efter vår första utekväll var det dags för bakisbrunch som tjejerna ville kalla det och så gick vi även på stan och strosade. Jag började morgonen hos frisören och fönade håret men man kan lugnt säga att det var helt i onödan. Det började nämligen regna så vi sprang åt varsina håll och skildes åt. Jag och Linn gick till en saks och efter det tog vi en taxi till en rooftop och bara pratade om livet.

// Shorts // Boots // Topp // Skinn Blazer //

Efter allt spring på stan och rooftop-häng var det dags för oss att rusa hem för att göra oss i ordning för kvällen. Det vaknades middag på en av mina favorit restauranger Catch och sen skulle vi till nattklubben The box för att se deras show som jag pratade om. Alltså herregud så roligt vi hade. Tjejerna bjöd på odds-game som vi alltid kör och det bjöds på en hel del skratt under kvällen. Jag bar en så jävla fin klänning och kände mig verkligen så himla fin den kvällen. Det är sällan man fixar sig och så när man är mamma så att få göra sig lite snygg och ta på sig en party outfit kan verkligen göra mycket. Annars springer jag mest runt i mjukisar hehe.

// Min klänning är slutsåld men här kommer en liknande: Klänning //  Skor //  Lojsan klänning //

Efter vår magiska utekväll på The Box spenderade vi en heldag i Brooklyn. Dagen bjöd på stålande sol och trots bakfylla så avnjöt vi en magisk vinlunch på magiska restaurangen Cecconi’s som ligger precis vid vattnet. Vi lovade även varandra att boka in en vinlunch i veckan här hemma i Stockholm bara för att det är otroligt mysigt. Vi tog en turistbild och ser ut som en skolklass hehe och avslutade dagen på Le Bain som är en rooftop på Manhattan. Ligger på The standard hotel för er som inte vet. 🙂

 

// Playsuit // Skor Balenciaga // Glasögon // Rabattkod: PAVLICA15 Klocka // 

Näst sista dagen bjöd på dagsfest på Bagatelle som är ett av mina favorit ställen i New York. 🙂 Inte nog med att dom har nice brunch meny så bjuds det även på show och varje gång någon lägger en beställning så klär personalen ut sig. 🙂 Väldigt roligt och det är alltid stora sällskap på plats. Jag var väldigt casual klädd och hade på mig Jeans från Nelly och en Croppad t-shirt . Dagen och kvällen blev lång och morgonen efter krävdes det en rejäl omgång av ansiktsmasker och återfraktande produkter för ansiktet hehe.

Sista dagen satt jag och jobbade på ett fik, några av tjejerna sprang på stan och Hanna och Linn åkte hem till Hanna. När jag jobbat klart mötte jag upp tjejerna för en tidig middag och givetvis blev det Shake Shack hehe, Jag reste hem i mitt älskade mjukiset som ni hittar HÄR och hade även med en hoodie som ni hittar HÄR utfall att det skulle bli kyligt. Och det var helt enkelt våra dagar i New York, Hoppas verkligen inte att det tar så lång tid att åka tillbaka igen. Nästa gång blir det givetvis med min lilla familj 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.