Piff och fix tillsammans med Desenio – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Piff och fix tillsammans med Desenio

I ett samarbete med Desenio

Det är så himla mysigt att säsongsbasera hemmet med nya möbler och prylar och eftersom jag har ett samarbete med Desenio så har jag piffat lite här hemma och hängt upp lite nya tavlor.

Jag började med vardagsrummet och beställde lite nya tavlor till vårt sideboard som vi har stående mot ena väggen. Det var på tiden att göra om sideboardet i vardagsrummet. Och vad blir inte snyggare än med lite nya fräscha tavlor att ställa upp och luta mot väggen? Jag valde tavlor i lite härliga jordnära färger då jag tycker att det passar väldigt bra hemma hos oss.

Förutom allt piff i  vardagsrummet så gjorde jag ordning i Viennas rum. Jag hängde upp lite nya tavlor jag tycker passade in. Jag lät två stå på hennes byrå och en hängde jag upp mellan hennes två ballonger som hon har.

Det är verkligen så himla kul hur något så enkelt kan göra så man får sig ett helt nytt lyft i ett rum. Sideboardet i vardagsrummet fick sig ett helt nytt utseende och vardagsrummet känns på något sett helt nytt. Så himla roligt och billigt sätt att förnya hemmet på, speciellt om man har småbarn eller bara älskar inredning och att förnya saker i hemmet.

Skulle ni också vilja förnya lite i era hem så kan ni få göra det nu och till er hjälp ska ni få en rabattkod av mig som är itsmepavlica som ger er 25% rabatt på posters. Erbjudandet gäller endast idag och fram till den 12:e September så det häller att passa på. Dvs rabattkoden gäller endast (10-12 September) och rabattkoden är Itsmepavlica. (Erbjudandet gäller ej på ramar, handpicked-/ personal posters)

Om ni inte blivit tillräckligt inspirerade av mina bilder eller kanske vill kika på mer av deras utbud kan ni gå in på desenios instagram eller hemsida som ni hittar HÄR och glöm inte bort koden itsmepavlica som her er 25% rabatt från och med idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.