Godmorgon – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Godmorgon

Inatt har det inte sovits så mycket här hemma och jag som redan går på lågvarv känner mig som en zombie hehe. Men inte mycket att göra åt. Det var bara att kliva upp imorse när Vienna ville upp. Dvs kl. 05.30.

Jag har syrran här. Hon hjälpte mig med Vienna igår och jag bad henne sova kvar. Så det är ju mysigt. Hon tog även Vienna imorse medan jag duschade och nu sitter vi och dricker kaffe i väntan på att få ta över stora badrummet som Babak har okuperat.

Vi har ansiktsmasker på och Vivi ser väldigt skeptiskt på oss. Jag har en fullspäckad dag och idag är även första dagen Vienna ska vara med sin barnflicka. Jag tror jag är mer spänd än henne men gillar henne skarpt så det kommer att gå hur bra som helst. Dom har faktiskt lekt innan och Vienna gillar henne.

Nu ska jag sluta babbla och gå och dra bort masken och föna håret. 🙂 sen är jag redo för dagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. StrongerMama

  Men alltså hur vacker är du?
  Däremot undrar jag om man verkligen ska ha facemask på smink? Blir det inte värre för huden då?
  Hoppas den är bra i alla fall. Och vad söt V är, så lik med dina fransar. 🙂

  1. dani
   dani

   Tack 😍❤️ har inge smink i ansiktet där utan endast runt ögonen 🙂 gjorde eller inte ens på fransarna för jag gjorde lashlift så de e egentligen bara lite concealer och skuggor och så körde jag ansiktsmask. Efter jag drog av den sminkade jag testen av ansikten! 🙂
   Tack så himla mycket

 2. Hej

  Hej Dani.
  Du är väldigt snål med Vivi updates hahaha, seriöst haha. Vi vill ju faktiskt Veta lite mer om sömn osv. När ska hon börja förskolan förresten? 🙂