Danijela Pavlica

San Miguel Casa Ibiza

En snabb update här från Ibiza, tiden går så himla fort när man har kul sägs det och det är precis vad det har varit här.

Vi är ett tjejgäng på semester här på Ibiza och vi bor i Casa San Miguel Ibiza. Så himla mysig villa med bohemiska rum och en underbar atmosfär. Huset ligger bland bergen och det är ett långt avstånd till närmsta granne. Sånt uppskattar jag verkligen. Så privat och så härligt!!

Vi har varit här i 2 dagar nu och är inne på vår tredje dag! Hittills har vi haft 2 helt underbara dagar och jag ser nog ändå mest fram emot ikväll. Vi ska ut och åka båt och sen efter det har Mollys underbara pojkvän styrt Ushuaia åt oss alla. De kommer bli en magisk dag det känner jag på mig.

Förutom idag då så var vi på Formentera igår och kom tillbaka till Villan vid 20.00 och då var det bara att ta en snabb dusch och svira om till något skönt för det vankades middag i villan. 🙂

San Miguel teamet som äger villan hade styrt upp en middag åt oss med en privat kock. Sånt är ju så himla mysigt.

Vi avnjöt en härlig trerätters och sen satt vissa kvar och pratade lite och andra la sig. Jag var en av dem som gick och la mig. Jag är även en av dem som går upp först. Mamma rutinerna sitter dessvärre kvar i mig hehe.

Och ni undrar ju säkert nu hur går det? Och det går så himla himla bra. Tror inte ens Vienna märker att jag är borta. Hon han det så himla bra med sin Pappa och mor & far föräldrarna.

Det var min lilla korta uppdatering, för nu ska jag äta frukost och sen fixa inför båtturen! 🙂

Hoppas ni har det lika bra som jag har det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StrongMama

    Du är bra vacker du.
    Hoppas att du har det riktigt bra och jag tror nog att Vienna har det jättebra med sin pappa. Nu vet jag inte hur länge du är borta men om det bara är några dagar så går det nog bra. Man (psykologer) brukar ju säga att 3-4 dagar max när de är små tex när man skiljer sig, antar att det är samma nu också eller jag vet inte.. Men som sagt, tror säkert hon har det bra och njuter av att bli bortskämd av mor och far föräldrar 😀