VECKOSCHEMA – Danijela Pavlica

Danijela Pavlica

VECKOSCHEMA

Måndag: Jobba hemifrån och fota samarbete med Mimmi! Försöka hinna med att sortera i Viennas rum och även beställa hem kläder inför Ibiza och Palma.

Tisdag: Jobba! Och handla saker inför semestern och sen blir det Allsång på Skansen på kvällen.

Onsdag: Träna på morgonen, fixa fransarna innan lunch och sen på 50års kalas.

Torsdag: Jobba, gå på pedikyr och börja packa allt inför resan. Ni får hemskt gärna kommentera eller maila mig listor som ni brukar följa när ni ska packa till dom små. 🙂 och sen middag med en vän.

Fredag: På fredag blir det att ta det lugnt på dagen! Jobba lite och sen ha avstämning med Mimmi. Checka så att allt är klart och inköpt inför resan. Om inte så ska det handlas in under dagen. 🙂 förutom det blir det middag med Sam och Emma på kvällen. 🙂

Lördag: Hälsa på Kenza och Aleks på deras semester? Detta är alltså en förfrågan hehe får vi se om hon är inne och läser.

Söndag: antar att jag ska ligga med resfeber och stressa upp mig över resan. Herregud är så taggad men samtidigt så rädd och vet inte ens varför!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Hej, hur har ni gjort med vivis vaccinationer inför resan? BVC brukar rekommendera att inte åka utomlands innan barnet fått mässlingsvaccinet men det kan de få tidigast från 6 månader. Hur har ni gjort med den tredje påfyllningen av kikhosta, stelkramp osv vaccinet? Det hinner ni med kanske ? Frågar bara för att vi inte vågade åka utomlands förra sommaren innan mitt barn var 6 månader ( åkte ändå inte någonstans). BVC hade rekommenderat en vi känner att inte åka till tex Göteborg nu, de hade ju haft mässlingutbrott för ett tag sedan, och Danmark är också helt uteslutet också menar dem. Känns överdrivet med vissa av dessa råd….