HOLY GREENS – Danijela Pavlica

Danijela Pavlica

HOLY GREENS

Gårdagen har det varit en otroligt lugn dag.. Mimmi kom över vid 10 och vi jobbade fram till 16.30 ungefär. Det blev lite kampanjfotografering, annat jobb och så hann vi även med lite bakning. Vi käkade även lunch från Holy Greens och alltså de har nog blivit ett av mina favorit ställen att äta på om jag ska käka sallader. Älskar deras laxocado. Jag och Kenza brukar ofta köpa med oss deras sallader till studion när vi poddar för att det typ ligget mittemot poddstudion.

Förutom det så hade jag även en barndomsvän över som inte hunnit träffa Vienna än så det fick hon göra. Så jädrans mysigt och jag blev så otroligt rörd när hon började gråta av att hålla baby V. Tårarna bara samlades i ögonen hehe.

Idag har jag varit och vaccinerat Vienna för sista gången innan semestern och även fixat naglarna. Alltså dom blev riktigt läckra! Ska visa er på Instagram så fort den kommer igång igen. Vet inte riktigt vad som hänt men min instagram och många andras ligger nere.

Jag som skulle lägga upp ett samarbete med Safira där idag men inte kan jag göra de nu när den ligget helt nere. Även min whatsap och FB krånglar.

Hoppas att det löser sig snart. Om ni vill ha en rabattkod hos Safira så gäller min kod: Dani20. Hur som så ska jag gå och lägga mig nu. Vienna har redan somnat och jag vill passa på att sova jag med då jag nästan känner på mig att det kommer bli en jobbig natt då hon fick sitt vaccin idag.

Vi hörs igen imorgon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej! En fråga, hade verkligen uppskattat ditt svar! Jag funderar på samma vagn från silver cross som du har. Är det en ”wave”? Är den väldigt tung? Ser på reviews and comparisons att den är bland de tyngre vagnarna. Tycker du det är jobbigt? Tror du det hade varit en behaglig vagn om man använder den till två barn? Så tacksam för svar! Den ligger högst upp på min vagnlista nu 🙂 stor kram!

  1. dani

   Hej, åh vad kul!! Jag älskar silver cross och ja det är wave. Har inte ångrat en enda sekund att vi skaffade just den vagnen. Den är tung men jag tycker bara att det känns säkrare. Och jag har inte tyckt att den varit tung då man alltid åker hiss och inte behöver bära den så mycket. De är väl in och ut ur bilden på sin höjd. Kramar

 2. Anonym

  Jag tror inte att man behöver planera och tänka så himla mycket över hur var när man ska göra si och så med barnen, så länge det känns bra att amma, amma. Så länge det känns bra att sova i samma säng/rum, gör det osv. Jag ammade min första i fyra månader och min andra i två veckor, vilket funkade bäst för oss. Båda två började sova i eget rum när dom var sex månader, eftersom dom båda var otroligt lättväckta och vakna typ av att täcket prasslade när dom sov inne med oss. Kör på med det som funkar hos er när det gäller allt 🙂 och passa på och njut när det funkar bra, för är det något man lär sig som mamma är att det vänder himla fort med barn he he