MÅNDAG – Danijela Pavlica

Danijela Pavlica

MÅNDAG

Den här helgen har varit fylld av festligheter, allt från middag och utgång till festival och dagsfest och även babyshower har jag hunnit med. Så igår kväll kan man säga att jag var helt slut. Jag somnade vid 21 ungefär. Så fort Vienna la dig passade jag på att lägga mig också och återhämta mig.

Måndag idag och morgonen började med det sjukaste träningspasset. Min fina vän Sanny är ju mästare i thaiboxning och jag har länge tjatat på att vi ska köra ett pass. Så idag fick vi äntligen till det. Jag Hanna och Sanny körde och jag är helt slut. Det var så jävla kul och ska nog börja två gånger i veckan. Kan tänka mig att det blir ännu roligare när man kommer in i det och blir lite bra så att säga.

Vi snackade också om att sätta ihop en mammagrupp! Hur roligt vore inte det? Är ni sugna? Tänkte att jag kunde kolla om intresset fanns hos er?

Jag tänkte ta en lång promenad runt djurgården med Vienna nu men det började precis regna så det blir att jobba några timmar innan det är dags att podda.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yasmine

  Åh vad roligt med en Mamma grupp!
  Är man välkommen med två äldre barn med? Har två flickor på 5 och 6 år 🙂

 2. Yasmine

  Åh så kul idé med Mamma grupp!
  Är man välkommen med äldre barn med? Jag har två flickor på 5 och 6 år 😁

  1. dani

   Hej G.C, jag arbetar som Influencer och driver även podden tillsammana med min poddkollega. Givetvis får min assistent lön av mig hehe. 🙂

 3. Elin

  Hej Dani, så roligt att läsa om att du har varit ute och gjort saker. För ett tag sedan skrev du om det dåliga samvetet som kommer när man ”lämnar” sitt barn…..till barnets pappa!! Och jag är precis likadan själv, har haft jättesvårt med båda mina barn att lämna dom och snart kommer nu mer tre. Att se dig göra saker och ta hand om dig själv ger mig så mycket energi och blir såååå peppad på att våga ta det steget själv! Tack för en fin och ärlig blogg, du verkar vara en underbar människa och mamma. Och du, hahhahaha jag dööör på era poddavsnitt när du tex säger att du bajsade på dig och andra såna sjuka saker. Du och Kenza är SÅ roliga!! Ha det fint!!