Möten, läkarbesök och regniga dagar – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Möten, läkarbesök och regniga dagar

Jag vill börja med att säga att jag älskar era kommentarer och det berör verkligen att lösa om era erfarenheter och om era tips och råd och även att få höra att man inte är själv med att känns som jag gör ibland.

Idag har vi börjat dagen med frukostmöte på Riche och sen sprang jag på stan en stund. Behövde köpa lite grejer till Vienna och även hitta en outfit till mig själv. När klockan slog 11 skulle vi gå för att vaccinera Vienna men väl på plats så insåg läkarna att vi fått fel tid för vaccinationen. Så det blir att vi får gå tillbaka igen nästa vecka.

Men jag passade på att berättade för läkaren att jag ansåg att Viennas urin luktade lite väl mycket, och hon som nyligen haft urinvägsinfektion så blir man orolig att det kommit tillbaka.

Vi tog nya prov på henne och de visade ingen antydan på UVI. Så skönt att kunna släppa det nu. 🙂

Efter läkarbesöket gick vi hem och har lekt sen dess. Vienna har fått en ny hoppgunga och hon älskar den. Hon älskar att stå upp och det blir lätt tungt för armarna så den här hoppgungan är en perfekt avlastning.

Den har även en massa roliga färgglada leksaker på toppen som hon älskar att leka med medan hon sitter i den. Kan verkligen rekommendera den om ni har bebisar som gillar att stå upp och gärna inte vill ligga en längre stund. Den är anpassad för 4+ månader.

Nu ska jag ta mig ett bad medan Vivi och pappa har lite egentid. Har också lovat mig själv att tömma mailen idag så det ska jag göra ikväll när hon somnat.

Hur har eran dag varit? Så trist att det regnat i Stocholm idag men samtidigt så otroligt mysigt. Verkar som att det har börjat spricka upp lite nu framåt kvällen. Hoppas på bättre väder till helgen. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. StrongMama

  Alltså hon är ju så söt, galet söt.
  De där hoppgungorna är underbara, så härliga att ha som avlastning.
  Skönt med V och pappatid, mysigt med bad i detta regniga väder.
  Ha en fin kväll

 2. linn lissel

  Alltså hon är så vacker! 😍😍 tog ni vaccinationen mot rotaviruset? Så kluven.. hälften säger att man ska ta och hälften inte för de kan bli väldigt skrika av det efteråt? 👀