Hairlust – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Hairlust

I samarbete med HairLust

Nått jag alltid varit så glad och tacksam över är mitt hår. Vi alla har ju nått särskilt som man är lite extra nöjd över, eller hur? 😉 Men jag vet inte om det är för att jag alltid fått så mycket komplimanger för det från början eller om jag själv älskar det hehe. Men hur som helst har det varit viktigt för mig att känna mig fin i håret, jag känner mig alltid såå mycket fräschare om jag har en bra hårdag, kan gärna tänka mig va osminkad men håret är verkligen viktig.

Det har fanns en liten skräck i mig måste jag erkänna, sen jag blev gravid. När jag började höra folk prata om att de tappar massor med hår efter en förlossning. Det är ju ingenting som jag har tänkt på innan men jag ville verkligen inte att det skulle hända om det var så att jag kunde hitta en lösning på det.

Jag var så glad att jag har ätit dessa små vegansk näringsberikade vingummin under en tid, och wow mitt hår har inte bara behållt sin tjocklek utan även blivit friskare och finare! Jag har säkert haft mycket tur med mig också. Det som gjorde mig extra glad med dessa är att de är fria från laktos och gelatin, dels för att jag faktiskt är laktosintolerant, och gelatin.. ja det säger sig ju självt? Vet ni var färgen kommer ifrån? Lila morotsjuice, det tycker jag ändå är coolt!
De innehåller ju heller inga ämnen som stör amningen, men tips är ju att alltid rådfråga läkare! Och min läkare så sa han att dessa gick jättebra för mig att äta! Och glad är väl jag för det, för asså va? De är såå goda? Som godis, kan liksom inte hålla mig. Mimmi fick säga till mig på skarpen första gången för att jag höll på att äta fler än man fick!

Igår morse var jag iväg på en frukost tillsammans med Hairlust, på Hallwylska som Hoss Agency anordnade.  Såå mysigt! de berättade massor om produkterna. Det är verkligen intressant att lyssna på hur dem tänkt när dem tagit fram sina produkter och allt vad dem innehåller för att få den bästa hårkvaliten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.