Vardagar när dom är perfekta! – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Vardagar när dom är perfekta!

Varje dag är sig så annorlunda på något sätt. Vienna blir bara större och större och jag förstår liksom inte riktigt hur det går till. För det första är jag så fascinerad över att dom kan klara sig på bröstmjölk upp till ett år. Hur sjukt är inte det?

Det har hänt en hel del under helgen så jag tänkte faktiskt sätta mig ikväll om Vienna tillåter och göra ett min helg i bilder inlägg. Det hat nämligen bjudits på en båttur i skärgården, babyshower för Forni och en hel del annat. B är ju också pappaledig och det är så himla skönt. Får en hel del avlastning nu och känner mig så himla lycklig.

Höll seriöst på att bli tokig under en period. Att jobba, ta hand om barn och hushållet var väldigt tufft. Och de gick dessvärre inte alls. Men nu när B är hemma är allt i sin ordning. SUPERDAD!! 🙂

Nu ska jag iväg och jobba lite och sen blir det att besöka svärföräldrarna en sväng. 🙂 Hur är er tisdag? 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. StrongMama

  Vad skönt att du fick avlastning, bra att du sa till också, för det är ju mening att man ska vara med bebis bara och inte hålla på att jobba och grejer så om man inte har tid för det, så är det bättre att den andra föräldern tar den biten, vilket är kanon att vi kan i det här landet. Jag borde ha gjort likadant som du, säga till, när jag hade småttingar, men det gjorde jag inte, jag blev rejält utbränd.
  Man kan som sagt inte jobba, ha bebis och ta hand om hushållet. Det blir för mycket.
  Lycka till med allt och med din underbara sötis V. Hon är sååååå fin.
  Kram

 2. Sandra

  Hej! Vilket härligt poddavsnitt ni hade den här veckan! Skulle vara kul om du kunde göra ett inlägg på vilka sminkprodunter du använder i vardagen. Jag är nybliven mamma själv och skulle inte säga att jag är lika snygg och fräsch som du är dessa dagar! Så det skulle vara kul att få lite tips 😊

 3. J

  Har precis hört på dagens podd och ni är lika sköna som vanligt 🙂 När det kommer till att bli gravid under amning, så är det många som inte får tillbaka sin ägglossning/menstruation förrän man slutar att amma eller har ammat en ganska lång tid. För mig kom den tillbaka efter ca 1 år efter första förlossningen och ca 7 mån efter andra barnet och under denna tiden kan man ju faktiskt inte bli gravid. Eftersom ägglossningen sker innan mens så kan man ju dock bli gravid vid första ägglossningen, innan man vet att mensen kommit tillbaka.