Danijela Pavlica

MÅNDAGAR

Igår så var det måndag och måndagar för oss innebär poddinspelning! Jag jobbade hemifrån på förmiddagen och sen så gick jag till poddstudion för att spela in veckans avsnitt.

Efter inspelningen gick vi hem till mig för lunch och planering då vi ska ha med gäster veckan därpå. Vi planerade lite och snackade ihop oss. När K gick så jobbade jag vidare. Fick så humla mycket gjort igår och jag planerar på att få lika mycket gjort idag.

Morgonen började dock med en bajschock!! Vienna sket ner hela sängen och sig själv och allt runt om kring henne. Så typiskt! Så jag har stoppat i en tvätt nu och och så blir de strax morgonkaffet! De behövs kan jag tala om för er för jag har inte fått sova så mycket inatt.

Vi har också ett nytt knep som jag vill dela med mig av och det är att hon gillar att somna när man har en hand på hennes ansikte eller huvud. Det är som att hon känner sig trygg av det och somnar direkt. Och jag insåg samtidigt som jag kom på denna metod att de kommer bli jobbigt att vänja av henne vid handen sen så jag har adderat en liten snuttis som jag placerar under handen på huvudet för att sen kunna ta bort handen utan att hon märker något. Och det funkar. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Handen på bebiskroppen kallas för tass-metoden därför att det är så många djurhonor somnar sina barn ☺️ Och det funkar bra på människors bebisar också

  2. Selma

    Tänkte precis skriva när jag började läsa detta inlägg att ha snuttisen mellan dina bröst i ngn timme så den luktar som du. Sedan när hon skall sova lägg den snuttisen över huvudet, pannan å ev ögonen för att få d lite mörkt. Har testat detta nu med min 2 månaders raring i två dagar å d har funkat! ( sedan får vi se hur långvarigt d är dock hehe)