Danijela Pavlica

MONDAY

Det har varit en otroligt lugn förmiddag här hemma idag och de tackar vi för hehe. Vienna blir allt större och större och får dig mer en personlighet för varje dag som går.

Vet ni vad det mysigaste är? Det är varje morgon när vi vaknar upp bredvid varandra och jag tar upp henne i famnen. När hon då ligger och småler och skrattar åt mig. Det är verkligen så himla underbart och det är som att det är vårat sätt att säga godmorgon till varandra.

Inatt vaknade hon vara en gång vid 4 tiden och sen igen vid 7 men då gick vi upp. Vi sov så otroligt bra och jag var verkligen så utvilad man kan bli. Det är helt otroligt hur sömnen påverkar en både till det positiva och negativa.

En av er läsare kommenderade en bild på min Instagram och sa något riktigt klokt.

”När man ledsnar är det tröttheten som talar inte hjärtat.”

Och detta är så himla sant! En mamma som inte får sova funkar tyvärr inte. Det är så viktigt med sömn och varenda litet tillfälle ni får tycker jag verkligen att ni ska passa på att sova. Detta är verkligen ett tips till er som är föräldrar där ute men också till er kommande föräldrar. SOV SOV SOV

Förutom mina små tips så skulle vi egentligen iväg på ett middagsevent tillsammans med Valerie X Ellos men jag och Vienna valde att stanna hemma. Dels för att jag har lite att stå i men också för att hon blev lite ledsen strax innan avgång och jag vet att hon är extremt trött så tänkte att de kanske vore skönare för henne att få vara hemma och vila.

Nu har hon somnar i min famn i skrivandets stund och jag ska sätta mig vid datorn och få lite gjort!

Hur har er måndag varit?

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stronger Life

    Vad mysigt att ha bebis igen men samtidigt glad att det är över. Det går fort, så njut. och du har så rätt, sov sov sov det är det som gäller för att man ska vara en fungerande mamma, kvinna men också fru. Många småtjafs kommer just ifrån trötthet och leder till skilsmässor i onödan. För att man inte pratade, för att man inte sov, för att man inte förstod.
    Må bäst vackra Dani och njut av din bebis. ❤

  2. lissel

    Hon är så söt er lilla tös! Jag får snart två små,,,,, livrädd att man aldrig kommer få sova haha vet ju hur påverkad man blir.. Men antar att mammakraften löser det mesta 🙂