Danijela Pavlica

Bästa starten på dagen

Imorse var jag iväg på ett frukost event med Nivea Sverige hemma hos Micki. Det var sjukt mysigt!! Fullt med gravida, barn och hundar haha kunde ju inte bli bättre.

Vi avnjöt en god frukost från pom och flora och umgicks snackade hudvård och testade lite produkter från Nivea.

Efter frukosten fick jag helt plötsligt ganska så bråttom. Jag skulle nämligen till Acast, poddstudion där vi spelar in vår podd. Vi har spelat in nästa veckas avsnitt som sänds nästa onsdag och i de avsnittet gästas vi av Margaux. Alltså hon är en sån stjärna och om det är någon jag ser upp till så är de verkligen henne. Sjukt duktig på allt hon gör!! Riktig power woman.

Vi gick över tiden när vi poddade och hallå de förstår jag för de fanns så himla mycket att prata om. Vi ville liksom aldrig riktigt sluta. Men eftersom studion var uppbokad efter oss fick vi faktiskt se till att sluta.

Efter podden gick jag hem och tog över Vienna som varit med sin pappa medan vi spelade in. Och wow vad jag saknade henne. 1h kändes som en evighet.

Hon åt lite och sen somnade hon i min famn. Så då passade jag på att jobba lite och nu ska jag lägga mig i sängen och planera kommande veckor lite. Försöka vara lite kreativ. Har ju så himla mycket jag vill skriva om och göra men tiden räcker inte riktigt till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Kan du inte snälla dela med dig om var dina kläder är ifrån? Sååååå himla snygg!!! Wow!

  2. Ebba

    Hej! Lyssnade på er podd igår (superbra podd). Vill ge ett liten tips inför framtiden!
    Jag uppfattade i podden som att du nämner att ni träffar en barnläkare och inte en barnmorska för barnmorskan endast tar hand om dig. Jag skulle gärna vilja informera om att på BVC/mama Mia jobbar framförallt barnmorskor, och dem tar både hand om både dig och din bebis. Jag som själv jobbar inom vården som sjuksköterska tycker det är jättetråkigt om vi inte försöker nämna rätt yrkesgrupp vid rätt tillfälle. Bara en tips på vägen att läsa på lite innan då det är många som lyssnar och kanske tror att barnmorskan inte skulle ha denna kompetens.

    1. Barnsjuksköterskan

      Och utan att lyssnat på podden vill jag i min tur förklara att på BVC träffar man en barnsjuksköterska och på MVC en barnmorska.
      Barnmorskan är expert på mamman och den gravida kroppen och barnsjuksköterskan är expert på barnet. Tråkigt att BVC (heter numera BHV- barnhälsovård) – sjuksköterska så ofta benämns som barnmorska 🙂