Danijela Pavlica

Beige

Jag vet att ni gillar när jag tipsar om kläder, och just nu har jag fastnat för lite mer casual plagg. Lite mer slappa men fortfarande uppstyrda. Förstår ni hur jag menar?

Och jag har klickat hem mycket i färgen beige. Det är en färg som passar alla, funkar till allt och är väldigt snygg om ni frågar mig.

Ni minns väl min beiga hoodie jag hade nyligen? Är ni sugna på den hittar ni den HÄR (adlink)

       1 Bälte (adlink) // 2 Solglasögon // 3 Kashmirtröja // 4 Stickad tröja (adlink)  // 5 Solglas //6 Tröja (adlink) //7 Skjorta //8 Kashmir //9 Solglasögon  //10 Rutiga byxor (adlink)  //11 Nude Byxor

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ebba

    Hej! Lyssnade på er podd igår (superbra podd). Vill ge ett liten tips inför framtiden!
    Jag uppfattade i podden som att du nämner att ni träffar en barnläkare och inte en barnmorska för barnmorskan endast tar hand om dig. Jag skulle gärna vilja informera om att på BVC/mama Mia jobbar framförallt barnmorskor, och dem tar både hand om både dig och din bebis. Jag som själv jobbar inom vården som sjuksköterska tycker det är jättetråkigt om vi inte försöker nämna rätt yrkesgrupp vid rätt tillfälle. Bara en tips på vägen att läsa på lite innan då det är många som lyssnar och kanske tror att barnmorskan inte skulle ha denna kompetens.

  2. Lisa

    Lyssnade på er pod då du berättade att du ammar var 5 timma. Måste säga att jag avundas dig såå! Min lilla vill amma varannan timme, och ligger gärna mellan 1-1.5 timme o äter, så 30min kunde jag hitta på annat i 3månader haha, sen valde han dock själv att sluta, älskade att amma men hade hellre gått lite längre mellan gångerna haha
    Kram

  3. Emma

    Hej du är så snygg! Jag undrar varifrån din svarta långa kappa är ifrån som du hade på dig i din insta story senast, när du och Kenza hade poddat?! Så fin

  4. Johanna

    Apropå nåt helt annat. Du nämnde i er podcast att det var svårt stt pumpa och attdu ammade var 5 timme ungefär. Ingen shame menad, fri amning gäller ju numera och om hon kissar 6-8 våta blöjor och går upp fint i vikt så är det säkert bra. Men man bruka tji rekommendera minst 6 amningar per dygn för att de ska få den vätska de behöver (det har ju varit varmt) och minst var 4 timme (på natten får det ju gå länge om de går upp i vint bra och man har sån tur)
    Jag tror jag ammade min nu 6 mån son 10-12 ggr i den åldern, men alla är ju olika.
    Hursomhelst så styrs produktionen ac mjölk av efterfrågan så eftersom du ammar så sällan så har du lägre produktion därför svårt att pumpa ut en extra måltid. Finns också risk tör att ägglossning och mens kommer igång när man ammar mer sällan än var 4 timme, så preventivmedel är nödvändigt.
    Så bara ett tips vill du kunna pumpa och få större mjökproduktion och säkra att han får i sig all vätska hon ska försök amma oftare, på minsta signal oavsett om detta är 2 ggr/timmen eller var 4 timme.