Danijela Pavlica

MIN NYA KLÄNNING

Inlägget innehåller adlinks

Klänning // 2 Liknande Jeans  // 3 Favorittoffsar // 4 Liknande Skärp // 5 Solglas

Idag har jag virrat runt som vanligt hehe. Vad är det med att gå från att vara gravid och vara sjukt virrig och glömsk till att få barn och vara ännu virrigare. Alltså det är nästan hemskt men jag har verkligen guldfiskminne. För dom som säger att amningshjärnan inte finns eller existerar, att det bara är ett påhitt!? Alltså ni kan ju inte mena allvar? Jag är ett levande bevis på att det stämmer.

Men hur som nog om min virrighet hur fin är inte min nya klänning som jag beställde ifrån Nelly? Alltså nu var det aningen kallt när jag använde den för första gången. Så jag valde att matcha den med ett par jeans och en tunnare jacka men oj vad jag längtar att få använda denna till bara ben.

Den finns även i blått och jag ska beställa hem den också. 🙂 kommer nog vara en favorit i garderoben ett tag framöver.

Inlägget innehåller adlinks

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. dani

      Hej Nina,

      haha ja men du ser herregud man e ju så himla virrig.. Tack för att du sa till har ändrat nu <3